Hair & Beauty by Benoah - Noordeinde 51 | Benoah Barbers

Hair & Beauty by Benoah – Noordeinde 51

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Shop informatie

Informatie

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Contact

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 20:30
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: GESLOTEN

Contact

Contact formulier

Kappers op deze locatie

Mingus

Mabelle

Bij Benoah Noordeinde vind je het complete pakket aan klasse, beauty en ontspanning. Wij bieden je een ervaring die je niet snel zult vergeten. Iedereen is welkom in onze salon, en we bieden verschillende soorten behandelingen aan. Hieronder vind je een overzicht:

  • Pedicure
  • Manicure
  • Shamaan
  • Beauty salon

Bij het maken van een reservering heb je de optie om je persoonlijke specialist te kiezen voor je behandeling. Wie je ook kiest, zij zullen ervoor zorgen dat je met met klasse en respect behandeld wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een combi-afspraak te maken voor je hele familie. Benoah staat voor familie, en dit voel je direct wanneer je onze salon binnenstapt. Ons team en onze klanten worden gezien als een grote familie. Waar de wereld zicht meer en meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Wij geloven namelijk dat dit de beste resultaten oplevert.

Bij Benoah vinden we het erg belangrijk dat je onze salon verlaat met een ervaring die je niet zult vergeten. We behandelen je met klasse en respect en we kunnen je verzekeren dat je vol zelfvertrouwen bent na je behandeling. We hebben de beste specialisten van Europa in huis om jou een unieke ervaring te bieden.

We hopen je snel te zien bij Benoah Noordeinde!

Diensten

Wij bieden de volgende diensten aan:

Pedicure

Onze pedicure behandeling wordt verzorgd door een gespecialiseerde pedicure. Leun achterover en relax terwijl je geniet. Deze behandeling wordt volledig afgestemd op jouw voeten, en alle onderdelen zullen worden meegenomen. Je voeten zullen weer perfect aanvoelen nadat onze specialist je heeft behandeld.

Manicure

Onze manicure behandeling biedt het totale pakket om je handen goed te laten verwennen. Deze behandeling bevat een handmassage, maar ook een speciale BIAB (Builder In A Bottle) behandeling. Dit is een combinatie van klassieke nagellak en gel lak. Dit is perfect voor wanneer je zwakke nagels hebt.

Shamaan

Bij Benoah vind je een traditionele, Filipijnse shamaan die een klassieke Hilot massage aanbiedt. Hilot is een therapie die ophopingen in het lichaam genaamd Pliay herstelt. Het goedleggen van spieren, pezen en kraakbeenderen verminderen spierpijn.

Het goedleggen van de spieren zorgt voor een betere bloedsomloop en het verminderen van druk op de zenuwen. Door de verbeterde bloedsomloop zal het lichaam ook beter afvalstoffen kunnen afvoeren, en beter herstellen na inspanning.

Onze trouwe klantenkring

Super geknipt, na rampzalige knipbeurten hiervoor eindelijk een kapper gevonden die dit kon oplossen! Kom zeker terug :) 10/10

- R.S.

Yes! Een hairdresser èn een color specialist die mij kunnen lezen; wat wil ik, wat is er mogelijk en wat past bij mij. Top gedaan, supergezellig en met een geweldig resultaat. Fijn dat jullie er weer zijn!

- Elisa