Franchise | Benoah Barbers

Franchise

Heb je ervaring en droom je van het hebben van een eigen barbershop? Is klanten de best mogelijke ervaring bieden jouw passie? Dan zijn we op zoek naar jou! Wegens ons groeiende succes zijn wij namelijk op zoek naar franchisenemers.

Wat is Benoah Barbers?

We willen je graag vertellen wat Benoah is en waar we voor staan. Benoah is opgericht in Den Haag door twee professionele barbiers. Vanwege het grote succes besloten de twee oprichters om franchises te beginnen. Het idee van de franchise bestaat uit exclusieve producten en diensten die Benoah aanbiedt. Hiernaast worden er materialen van hoge kwaliteit gebruikt, is er een marketingmodel en een modern idee over klantervaring. Benoah staat voor familie, klasse, eenheid, connectie en netwerk. We verwachten dan ook dat jij ons met deze waarden zal vertegenwoordigen.

Wat hebben wij te bieden?

Als ons businessmodel je goed in de oren klinkt hebben we je als toekomstig franchisenemer veel te bieden. We bieden je een interne training van twee maanden waarin we je leren hoe je een business moet runnen. De gehele franchise zal gefinancierd worden door Benoah, dus er is geen eigen inleg nodig van jou als franchisenemer.

Meld je aan als franchisenemer

Wil je onderdeel worden van de Benoah familie? Laat ons weten dat je interesse hebt door een email te sturen naar info@benoahbarbers.com of vul het onderstaande formulier in.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.