Our story | Benoah Barbers

Over Benoah

Alles in het leven draait om balans. Het zijn dan ook de kleine aanpassingen in het leven die ervoor zorgen dat we weer bewust worden van de dingen die we doen en hiervan kunnen genieten. Iets wat de geboorte van Benjamin Noah, de eerste zoon van de eigenaar, hen deed realiseren.

Benoah draagt bij aan jouw selfcare en helpt jou met het vinden van jouw balans. Een bezoek aan Benoah zorgt voor het zelfvertrouwen dat jij verdient, zodat jede hele wereld aankan. We nemen je mee in een totale belevenis: vanaf het moment dat je binnenkomt, tot aan dat jij de deur uitloopt met een gestylde haircut, verzorgde handen & voeten en/of een ontspannen body & mind. Even een momentje van samenzijn. Met jezelf én de Benoah Family.

Alles voor een harmonieus leven

We willen ons aanpassen aan iedere situatie

We nemen onze verantwoordelijkheden en vinden oplossing buiten de gebaande paden. Met deze mindset kunnen wij je een ervaring bieden gevuld met klasse, rust, en respect.

Benoah heeft de beste barbiers van de wereld. Wij voorzien ze van een woning en zorgen voor goede omstandigheden zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het beste kunnen. Onze barbiers zullen je een gevoel van ongekende klasse laten ervaren tijdens je behandeling. Wanneer je onze salon verlaat zal je een enorm gevoel van zelfvertrouwen hebben.

Over onze behandelingen gesproken, deze stellen veel meer voor dan een gewone knipbeurt. Je kunt relaxen in onze koffiecorner en genieten van onze eigen Benoah koffie met een versgebakken croissant of muffin. Kies je voor Benoah, dan kies je voor een ervaring die je niet zult vergeten. Je zal onze unieke behandeling blijven onthouden en wij zijn ervan overtuigd dat je niet anders meer zult willen.

Benoah familie

Je voelt het direct als je onze salon binnenstapt. Ons team en onze klanten worden gezien als een grote familie. Waar de wereld zich steeds meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Dit betekent dat iedereen welkom is bij Benoah.

Hilario

Diane

RJ

Tim

Gideon

George

Leonard

Papo

Sergio

Mingus

Mabelle

Jurjen

Flora

Lori

Sabine

Onze trouwe klantenkring

Altijd tevreden over het kapsel van mijn zoon. Hier wordt je goed behandeld met een warm welkom. Bedankt alweer Benoah!

- Veronique

Zeer tevreden, klantvriendelijk, mooie prijs en hoge kwaliteit! Zeker een aanrader en ik kom hier met alle plezier weer terug :-)

- Ashu

Behandeld als een volwaardig klant. Bakkie koffie stond klaar, mijn baard behandeld en mijn haar uitmuntend geknipt! Ik heb een nieuwe vaste kapper!!

- Mitss

Helemaal niks op aan te merken. Ben altijd tevreden en superfresh als ik ben geknipt. Je merkt dat er hier met liefde en passie wordt gewerkt. Aanrader!!

- Earl

Weekendje Den Haag gehad en als verassing was een ook een bezoek bij deze Barber. Echt Top...onwijs strak geknipt en super baard-behandeling. Thanks!!!

- B.B.

Wat een geweldige plek. Vriendelijk en professioneel personeel. Hele fijne sfeer en een geweldig interieur! Barbier wist precies te vertellen wat hij ging doen op basis van mijn wensen, werkte snel maar precies. ik geloof dat er geen haartje op mijn hoofd de verkeerde kant op wijst. Als klap op vuurpijl heb ik een complementair bakje pomade gekregen omdat ik voor een "special occasion" werd geknipt. Ik kom hier de volgende keer zeker terug. Tim, bedankt man! Ben echt stiktevreden.

- Quinten

Mooie kapperszaak, verzorgd, hygiënisch en top personeel. Luisteren goed maar belangrijker de uitvoering is beter. Je kan niet anders dan met een mooi, bewerkt koppie naar buiten te gaan. Of het nu je haar op je hoofd is of op je kin. Het is sowieso een win win!

- Sharif

Super mooie moderne Barbersalon! Geen idee hoe ik een beardshave bij Benoah zou ervaren. De Steamshave is een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar, een echte aanrader. Goed ontvangst en leuke barbers. Thanks en tot de volgende keer guys!

- Remco

Ik was 20 minuten te vroeg en hoefde niet te wachten, mocht direct gaan zitten. Zeker een aanrader voor de reguliere knipbeurt of onderhoudsbeurt.

- Tim

Vandaag weer uitstekend behandeld. Mijn complimenten naar RJ die alles uit de kast heeft gehaald om mijn ervaring subliem te maken. Altijd een leuk praatje en je komt helemaal tot rust. Nadat je hebt aangegeven hoe je het haar wil is er volledig vertrouwen. Tot nu toe ben ik altijd blij weg gegaan echt een aanrader!

- Jordi

Goede professionele kapper met uitstekende service. Bij binnenkomst een kopje koffie, kappers die zelf kijken hoe je het beste uit je kapsel kan halen en dit goed met je overleggen, en een goed eindresultaat.

- Harm-Jan

Super geknipt, na rampzalige knipbeurten hiervoor eindelijk een kapper gevonden die dit kon oplossen! Kom zeker terug :) 10/10

- R.S.

Heerlijk; top genot om hier geknipt te worden door mijn vaste kapper Sam. Een moment om even te rusten en mooi gemaakt te worden.

- Arjan

Top kapper voor de baard voor het eerst een keer met een tevreden gevoel en mooi geschoren baard een kapper uitgelopen!

- Frank

Altijd top service en top kwaliteit. Elke keer weer met een glimlach weg. Top sfeer en prijs kwaliteit verhouding fantastisch.

- Leon

Yes! Een hairdresser èn een color specialist die mij kunnen lezen; wat wil ik, wat is er mogelijk en wat past bij mij. Top gedaan, supergezellig en met een geweldig resultaat. Fijn dat jullie er weer zijn!

- Elisa