Barbershop - Denneweg 19 | Benoah Barbers

Barbershop – Denneweg 19

Denneweg 19
2514 CC, Den Haag

Shop informatie

Informatie

Denneweg 19
2514 CC, Den Haag

Contact

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 – 19:00
Woensdag: 10:00 – 19:00
Donderdag: 10:00 – 20:30
Vrijdag: 10:00 – 19:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Contact

Contact formulier

Barbers op deze locatie

Leonard

Papo

Sergio

Onze trouwe klanten

Altijd tevreden over het kapsel van mijn zoon. Hier wordt je goed behandeld met een warm welkom. Bedankt alweer Benoah!

- Veronique

Zeer tevreden, klantvriendelijk, mooie prijs en hoge kwaliteit! Zeker een aanrader en ik kom hier met alle plezier weer terug :-)

- Ashu

Behandeld als een volwaardig klant. Bakkie koffie stond klaar, mijn baard behandeld en mijn haar uitmuntend geknipt! Ik heb een nieuwe vaste kapper!!

- Mitss

Helemaal niks op aan te merken. Ben altijd tevreden en superfresh als ik ben geknipt. Je merkt dat er hier met liefde en passie wordt gewerkt. Aanrader!!

- Earl

Weekendje Den Haag gehad en als verassing was een ook een bezoek bij deze Barber. Echt Top...onwijs strak geknipt en super baard-behandeling. Thanks!!!

- B.B.

Wat een geweldige plek. Vriendelijk en professioneel personeel. Hele fijne sfeer en een geweldig interieur! Barbier wist precies te vertellen wat hij ging doen op basis van mijn wensen, werkte snel maar precies. ik geloof dat er geen haartje op mijn hoofd de verkeerde kant op wijst. Als klap op vuurpijl heb ik een complementair bakje pomade gekregen omdat ik voor een "special occasion" werd geknipt. Ik kom hier de volgende keer zeker terug. Tim, bedankt man! Ben echt stiktevreden.

- Quinten

Mooie kapperszaak, verzorgd, hygiënisch en top personeel. Luisteren goed maar belangrijker de uitvoering is beter. Je kan niet anders dan met een mooi, bewerkt koppie naar buiten te gaan. Of het nu je haar op je hoofd is of op je kin. Het is sowieso een win win!

- Sharif

Benoah Denneweg

Een uniek shop in shop concept in het prachtige Den Haag. Benoah Denneweg is een echte herensalon waar je terecht kunt voor een fris kapsel dat klasse uitstraalt. Onze salon zit op een van de mooiste plekken van de stad waar je kunt genieten van het uitzicht op een van de beste winkelstraten van de stad.

Bij het maken van een reservering heb je de optie om je persoonlijke specialist te kiezen voor je behandeling. Wie je ook kiest, zij zullen ervoor zorgen dat je met met klasse en respect behandeld wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een combi-afspraak te maken voor je hele familie. Benoah staat voor familie, en dit voel je direct wanneer je onze salon binnenstapt. Ons team en onze klanten worden gezien als een grote familie. Waar de wereld zicht meer en meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Wij geloven namelijk dat dit de beste resultaten oplevert.

Bij Benoah vinden we het erg belangrijk dat je onze salon verlaat met een ervaring die je niet zult vergeten. We behandelen je met klasse en respect en we kunnen je verzekeren dat je vol zelfvertrouwen bent na je behandeling. We hebben de beste specialisten van Europa in huis om jou een unieke ervaring te bieden.

We hopen je snel te zien bij Benoah Denneweg!

Diensten

We bieden de volgende behandelingen aan:

Signature Haircut

Onze signature haircut behandeling is voor iedereen die klasse en zelfvertrouwen wil uitstralen. We beginnen met het vaststellen van de beste stijl die bij jou past. Precies zoals het zou moeten zijn wanneer je een specialist bezoekt. Samen met jou bespreken we je wensen en gaan we aan de slag. We gebruiken state-of-the-art materialen en de beste styling producten tijdens de behandeling om je kapsel zo verzorgd mogelijk te maken.

Young Gents Haircut

Deze behandeling is voor alle jonge mannen tot 15 jaar die een stijlvol kapsel willen dat klasse uitstraalt. Onze specialist knippen je haar alsof het een kunstwerk is, en je zult onze salon verlaten met een kapsel waar je van gaat houden.

Beard Trim

Wil je de perfect getrimde baard? Dan is Benoah de plek voor jou. Wij weten hoe belangrijk het is om een perfect verzorgde baard te hebben. Daarom starten we de behandeling met een gesprek om goed te begrijpen hoe jouw baard- en huidverzorgingsroutine eruitziet, en wat je voorkeuren zijn. Onze specialist zal ervoor zorgen dat je onze salon verlaat met een perfect verzorgde baard.

Steam Shave

De Steam Shave is Benoah’s meest bijzondere behandeling voor jouw baard. Deze behandeling, die origineel uit Egypte komt, is een scheerbeurt met een mesje en een trimmer, gecombineerd met stoom uit citroen, conditioning olie, en onze eigen verzachtende, organische scheergel. Dit is een klassieke techniek die gebruik maakt van citroenen om de huid te voeden met vitamines. De citroen opent de huidschubben, terwijl de stoom ervoor zorgt dat je poriën geopend worden. Dit maakt het scheren veel aangenamer en voorkomt huidirritatie. Uiteraard is het resultaat een perfect verzorgde baard waar je alleen maar van kunt dromen.

The Combi: Haircut & Beard Trim

De Combi is onze speciale behandeling die het hele pakket aanbiedt. We nemen zowel je kapsel als je baard onder handen, en we verzekeren je dat je onze salon zult verlaten met een verzorgde look vol met klasse.