Barbershop - Noordeinde 51 | Benoah Barbers

Barbershop – Noordeinde 51

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Shop informatie

Informatie

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Contact

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 – 19:00
Woensdag: 10:00 – 19:00
Donderdag: 10:00 – 20:30
Vrijdag: 10:00 – 19:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Contact

Contact formulier

Barbers op deze locatie

RJ

Tim

Gideon

George

Papo

Sergio

Jurjen

Bij het maken van een reservering heb je de optie om je persoonlijke specialist te kiezen voor je behandeling. Wie je ook kiest, zij zullen ervoor zorgen dat je met met klasse en respect behandeld wordt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een combi-afspraak te maken voor je hele familie. Benoah staat voor familie, en dit voel je direct wanneer je onze salon binnenstapt. Ons team en onze klanten worden gezien als een grote familie. Waar de wereld zicht meer en meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Wij geloven namelijk dat dit de beste resultaten oplevert.

Bij Benoah vinden we het erg belangrijk dat je onze salon verlaat met een ervaring die je niet zult vergeten. We behandelen je met klasse en respect en we kunnen je verzekeren dat je vol zelfvertrouwen bent na je behandeling. We hebben de beste specialisten van Europa in huis om jou een unieke ervaring te bieden.

We hopen je snel te zien bij Benoah Noordeinde!

Diensten

Wij bieden de volgende diensten aan:

Haircut styling

Signature haircut

Onze signature haircut behandeling is voor iedereen die klasse en zelfvertrouwen wil uitstralen. We beginnen met het vaststellen van de beste stijl die bij jou past. Precies zoals het zou moeten zijn wanneer je een specialist bezoekt. Samen met jou bespreken we je wensen en gaan we aan de slag. We gebruiken state-of-the-art materialen en de beste styling producten tijdens de behandeling om je kapsel zo verzorgd mogelijk te maken.

Young Gents

Deze behandeling is voor alle jonge mannen tot 15 jaar die een stijlvol kapsel willen dat klasse uitstraalt. Onze specialist knippen je haar alsof het een kunstwerk is, en je zult onze salon verlaten met een kapsel waar je van gaat houden.

Beard styling & maintenance

Beard trim

Wil je de perfect getrimde baard? Dan is Benoah de plek voor jou. Wij weten hoe belangrijk het is om een perfect verzorgde baard te hebben. Daarom starten we de behandeling met een gesprek om goed te begrijpen hoe jouw baard- en huidverzorgingsroutine eruitziet, en wat je voorkeuren zijn. Onze specialist zal ervoor zorgen dat je onze salon verlaat met een perfect verzorgde baard.

Steam Shave

De Steam Shave is Benoah’s meest bijzondere behandeling voor jouw baard. Deze behandeling, die origineel uit Egypte komt, is een scheerbeurt met een mesje en een trimmer, gecombineerd met stoom uit citroen, conditioning olie, en onze eigen verzachtende, organische scheergel. Dit is een klassieke techniek die gebruik maakt van citroenen om de huid te voeden met vitamines. De citroen opent de huidschubben, terwijl de stoom ervoor zorgen dat je poriën geopend worden. Dit maakt het scheren veel aangenamer en voorkomt huidirritatie. Uiteraard is het resultaat een perfect verzorgde baard waar je alleen maar van kunt dromen.

Massage

Bij deze full body massage worden het lichaam en de geest gezien als één. Deze massage herstelt niet alleen de fysieke-, maar ook de emotionele, mentale en sociale balans. De kalme en rustgevende massage zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat je je hoofd leeg kan maken.

Onze trouwe klantenkring

Super mooie moderne Barbersalon! Geen idee hoe ik een beardshave bij Benoah zou ervaren. De Steamshave is een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar, een echte aanrader. Goed ontvangst en leuke barbers. Thanks en tot de volgende keer guys!

- Remco

Ik was 20 minuten te vroeg en hoefde niet te wachten, mocht direct gaan zitten. Zeker een aanrader voor de reguliere knipbeurt of onderhoudsbeurt.

- Tim

Vandaag weer uitstekend behandeld. Mijn complimenten naar RJ die alles uit de kast heeft gehaald om mijn ervaring subliem te maken. Altijd een leuk praatje en je komt helemaal tot rust. Nadat je hebt aangegeven hoe je het haar wil is er volledig vertrouwen. Tot nu toe ben ik altijd blij weg gegaan echt een aanrader!

- Jordi

Goede professionele kapper met uitstekende service. Bij binnenkomst een kopje koffie, kappers die zelf kijken hoe je het beste uit je kapsel kan halen en dit goed met je overleggen, en een goed eindresultaat.

- Harm-Jan

Heerlijk; top genot om hier geknipt te worden door mijn vaste kapper Sam. Een moment om even te rusten en mooi gemaakt te worden.

- Arjan

Top kapper voor de baard voor het eerst een keer met een tevreden gevoel en mooi geschoren baard een kapper uitgelopen!

- Frank

Altijd top service en top kwaliteit. Elke keer weer met een glimlach weg. Top sfeer en prijs kwaliteit verhouding fantastisch.

- Leon