Hair & Beauty | Benoah Barbers

Hair & Beauty by Benoah

Over onze diensten

Benoah biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Iedereen is welkom in onze winkel waar je meerdere soorten behandelingen kunt vinden. Bij het maken van een reservering heb je de optie om je persoonlijke specialist te kiezen voor je behandeling. Wie je ook kiest, zij zullen ervoor zorgen dat je met met klasse en respect behandeld wordt.

Hair salon

Coloring

Benoah houdt van kleuring. Het is een vorm van een gevoel en emotie dat jouw identiteit en zelfvertrouwen doet vergroten. Met de nieuwste trends in onze gedachten, luisteren wij naar jouw wensen en nemen wij je mee in de totale kleurbeleving. Zo krijgt jouw haar de aandacht en het resultaat dat het verdient.

Haircut

Onze signature haircut behandeling is voor iedereen die klasse en zelfvertrouwen wil uitstralen. We beginnen met het vaststellen van de beste stijl die bij jou past. Precies zoals het zou moeten zijn wanneer je een specialist bezoekt. Samen met jou bespreken we je wensen en gaan we aan de slag. We gebruiken state-of-the-art materialen en de beste styling producten tijdens de behandeling om je kapsel zo verzorgd mogelijk te maken.

Beauty

PEDICURE

Onze pedicure behandeling wordt verzorgd door een gespecialiseerde pedicure. Leun achterover en relax terwijl je geniet. Deze behandeling wordt volledig afgestemd op jouw voeten, en alle onderdelen zullen worden meegenomen. Je voeten zullen weer perfect aanvoelen nadat onze specialist je heeft behandeld. Benoah biedt zowel een cosmetische- als ook een medische pedicure.

MANICURE

Onze manicure behandeling biedt het totale pakket om je handen goed te laten verwennen. Deze behandeling bevat een handmassage, maar ook een speciale BIAB (Builder In A Bottle) behandeling. Dit is een combinatie van klassieke nagellak en gel lak. Dit is perfect voor wanneer je zwakke nagels hebt.

Het is een ervaring, niet alleen een behandeling

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een combi-afspraak te maken voor je hele familie. Benoah staat voor familie, en dit voel je direct wanneer je onze salon binnenstapt. Ons team en onze klanten worden gezien als een grote familie. Waar de wereld zicht meer en meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Wij geloven namelijk dat dit de beste resultaten oplevert.

Bij Benoah vinden we het erg belangrijk dat je onze salon verlaat met een ervaring die je niet zult vergeten. We behandelen je met klasse en respect en we kunnen je verzekeren dat je vol zelfvertrouwen bent na je behandeling. We hebben de beste specialisten van Europa in huis om jou een unieke ervaring te bieden.

Onze locaties

Noordeinde 51

Informatie

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Contact

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 20:30
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: GESLOTEN

Onze Hair & Beauty Specialisten

Diane

Mingus

Mabelle

Lori

Sabine

Vragen?

Maak dan gebruik van ons contactformulier, wij zullen zo snel mogelijk je vraag proberen te beantwoorden.