Body & Mind | Benoah Barbers

Body & Mind by Benoah

Over onze diensten

Benoah biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Iedereen is welkom in onze winkel waar je meerdere soorten behandelingen kunt vinden. Bij het maken van een reservering heb je de optie om je persoonlijke specialist te kiezen voor je behandeling. Wie je ook kiest, zij zullen ervoor zorgen dat je met met klasse en respect behandeld wordt.

Massage

Shamaan

Bij Benoah vind je een traditionele, Filipijnse shamaan die een klassieke Hilot massage aanbiedt. Hilot is een therapie die ophopingen in het lichaam genaamd Pliay herstelt. Het goedleggen van spieren, pezen en kraakbeenderen verminderen spierpijn.

Het goedleggen van de spieren zorgt voor een betere bloedsomloop en het verminderen van druk op de zenuwen. Door de verbeterde bloedsomloop zal het lichaam ook beter afvalstoffen kunnen afvoeren, en beter herstellen na inspanning.

HET IS EEN ERVARING, NIET ALLEEN EEN MASSAGE

Waar de wereld zicht meer en meer richt op het individu, focust Benoah zich op eenheid en samenzijn. Wij geloven namelijk dat dit de beste resultaten oplevert.

Bij Benoah vinden we het erg belangrijk dat je onze salon verlaat met een ervaring die je niet zult vergeten. We behandelen je met klasse en respect en we kunnen je verzekeren dat je vol zelfvertrouwen bent na je behandeling. We hebben de beste specialisten van Europa in huis om jou een unieke ervaring te bieden.

Onze locaties

Noordeinde 51

Informatie

Noordeinde 51
2514 GC, Den Haag

Contact

Routebeschrijving

Openingstijden

Monday: CLOSED
Tuesday: 10:00 – 19:00
Wednesday: 10:00 – 19:00
Thursday: 10:00 – 20:30
Friday: 10:00 – 19:00
Saturday: 10:00 – 18:00
Sunday: 10:00 – 18:00

ONZE BODY & MIND SPECIALISTEN

Hilario

VRAGEN?

Maak dan gebruik van ons contactformulier, wij zullen zo snel mogelijk je vraag proberen te beantwoorden.